Coneix el programa professional de la FiM Vila-seca 2021

14 d'abril de 2021

Enguany la fira ofereix un programa d’activitats professionals en format híbrid, virtual i presencial, per respondre a les limitacions però també a les oportunitats que ens ofereix la situació sanitària.

El programa professional tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de Maig, durant els quals es realitzaran pitchings, speed meetings, una taula rodona, presentacions i mentories express en format virtual i showcases i presentacions de projectes i novetats de manera presencial.

L’àrea PRO de la FiM es concentrarà al Castell de Vila-seca, amb espai interior i exterior dissenyat per a la trobada i l’intercanvi distès entre professionals, accessible durant tota la fira i amb totes les mesures de prevenció i higiene garantides.

En paraules de Martí Marfà, director artístic: “Creiem que el sector té ganes i necessitat de trobar-se i de veure en directe les propostes que s’han gestat durant aquest any de recolliment. La FiM vol fer-ho possible de manera segura i amb itineraris per als diversos perfils professionals: mànagers, programadors, artistes emergents i responsables d’iniciatives de suport al talent i la creació”

Tant l’acreditació professional a la FiM Vila-seca com la inscripció a les activitats són gratuïtes i es poden demanar únicament a través del web de la FiM.

Un cop aprovada l’acreditació, els professionals podran fer una pre-reserva des d’avui i fins al dia 25 d’abril de les entrades als concerts i de les activitats professionals, únicament a través de l’àrea privada del web www.pro.fim.cat