El programa professional de la FiM 2024 ofereix una selecció acurada de showcases i espectacles musicals, amb un nombre destacat d’estrenes i novetats. A més, compta amb reunions ràpides, pitchings, mentories exprés, espais de networking i totes les facilitats de l’Àrea PRO del Castell de Vila-seca.

Les activitats professionals tindran lloc del dijous 16 al dissabte 18 de maig. Totes les propostes i espais són d’accés lliure per a les professionals acreditades. La participació als speedmetings, la possibilitat d’oferir pitchings i l’assistència als dinars requereixen inscripció prèvia a través del web http://pro.fim.cat. La inscripció a la jornada per a professionals emergents es pot realitzar en el formulari d’acreditació inicial.

Els i les professionals acreditades no hauran de fer reserva prèvia d’entrades. Se’ls facilitarà un abonament que permetrà l’accés lliure i preferent (fast lane) a qualsevol dels concerts i espectacles de la FiM 2024. L’abonament es farà extensiu als i les familiars acompanyants, per tal de facilitar la conciliació.

Tant el programa professional com la programació artística estan pensats per a diferents perfils professionals (mànagers, programadores, iniciatives de suport a la creació i artistes emergents), i es proposen itineraris per a cadascun d’aquests perfils. Cliqueu el vostre perfil professional i obtindreu les activitats recomanades per a vosaltres

El punt d’acollida per a professionals i premsa està situat al vestíbul del Castell de Vila-seca (Carrer del Castell, 38, 43480 Vila- seca, Tarragona).

Els horaris d’obertura són: Dijous 16 de maig i Divendres 17 de maig . 9 a 18:00 hores i Dissabte 6 de maig. 9:30 a 18:00h hores.