El programa professional de la FiM Vila-seca 2022 serà presencial i combinarà showcases amb pitchings, speed meetings, mentories express, taules de debat i espais de trobada.

Tindrà lloc el divendres 6 de maig durant tot el dia i el dissabte 7 de maig al matí al Castell de Vila-seca. Tots els professionals amb acreditació acceptada hi podran accedir sense inscripció. La participació als speedmetings, la possibilitat d’oferir pitchings i la inscripció als dinars requereixen inscripció a banda a través del web http://pro.fim.cat.

Enguany els i les professionals acreditades no hauran de fer reserva prèvia d’entrades. Se’ls facilitarà un abonament que permetrà l’accés lliure i preferent (fast lane) a qualsevol dels concerts i espectacles de la FiM 2022

Tant el programa professional com la programació artística estan pensats per a diferents perfils professionals (mànagers, programadors, iniciatives de suport a la creació i artistes emergents), i es proposen itineraris guiats per a cadascun d’aquests perfils. Cliqueu el vostre perfil professional i obtindreu les activitats recomenades per a vosaltres.