La programació artística de la FIM es completa amb la Programació OFF, comissariada pel Conservatori de Vila-seca i per l’Associació Rodautors, on també participaran grups locals de diferents estils i formacions. Aquestes actuacions tindran lloc a la Plaça de Voltes, al Parc de la Formiga i pels carrers de Vila-seca del 6 al 7 de maig.

 

Dissabte 6 | 12:30 – 14:00 | Parc de la Formiga

Combos del Conservatori de Vila-seca

Actuacions dels combos de música afrocubana i de música moderna del Conservatori de Música de Vila-seca.

L’Aula de Música Afrocubana i Música Moderna del Conservatori de Vila-seca neix amb el propòsit de complementar una formació transversal en l’àmbit de la creació, dels ritmes, del treball com a conjunt instrumental, treballant amb instruments no habituals per als alumnes, des de l’òrbita de la música afrocubana, de la música llatina i de la música moderna. L’Aula està formada per quatre grups amb alumnat d’entre els 12 i els 18 anys.

Programació comissariada pel Conservatori de Música de Vila-seca.

 

Dissabte 6 | 11:30 – 14:30 | Plaça de Voltes

Rodautors: micro obert

Actuacions dels cantautors i cantautores emergents de l’associació Rodautors:

Núria Duran, Guillem Gràcia, Alba Luz, Andreu Peral, Ramon Barr, Ivan Gas, As de guia, Marina Dósem, Raúl Jiménez, Yaiza Sirena, Medina, Luis Parra, Silenci Nu, Júlia Cruz, Ricci Nostra, Sara Aldana, El cantante del Greco, Luca Bonifaccio i Kòt Lapè.

L’Associació Rodautors neix i viu per a impulsar la cooperació entre cantautors i cantautores amb l’objectiu d’enfortir l’escena, generar nous públics i tenir més oportunitats professionals dins el món de la música. Amb un històric de més de 170 persones associades, més de 30 voluntàries organitzades en comissions de treball, una persona contractada per la gerència de l’entitat, més de 25 empreses i professionals col·laboradores del projecte i el patrocini de Port Aventura World, Rodautors és l’associació sense ànim de lucre enfocada en la cançó d’autor i autora més gran del territori espanyol.

Programació comissariada per l’Associació Rodautors.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dissabte 6 | 15:00 | Gastronoteca
Enric EZ

Un treball ple de contrastos, amb molta força i la signatura pròpia que el caracteritza. El pop, la música africana, el grunge, la música ibèrica, el soul i el rock psicodèlic es mesclen a l’univers dual d’unes lletres que naveguen entre les metàfores més poètiques i les idees més directes que toquen consciències des de l’arrel.

 

Dissabte 6 | 18:00 | Des de l’Auditori (itinerant)

Xaranga Tocats de La-La

Banda de música de carrer vilasecana formada per joves de 16 a 18 anys amb estudis professionals de música. El seu xou itinerant es composa d’un repertori divers de música festiva, pasodobles, melodies populars i altres músiques ballables.

ITINERARI: Conservatori (sortida) >  Avinguda Generalitat > C. Monterols > P. Esglesia > Verge de la pineda > C. Tarragona > C. Raquet de Fèlix > Comte Sicart > Castell (arribada)

COMPONENTS: Biel Barrullas (saxo tenor), Enrique Gallego (saxo alt), Joel Bort (saxo alt), Pasqual Toral (clarinet), Ieuan Salvadó (trompeta), Luc Vallespí (trompeta), Jaume Querol (trompeta), Martí Vallverdú (trompeta), Rafel Roca (trombó), Guillem Colomé (trombó), Marc Castilla (tuba), Eudal Colldeforns (caixa), Èric Lleixà (bombo) i Dylan Salvadó (plats)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dissabte 6 | 16:30 – 19:00 | Plaça de Voltes

Alumnes del Conservatori de Vila-seca

Actuacions dels alumnes de música clàssica del Conservatori de Música de Vila-seca, institució formativa de referència de la Catalunya Sud.

Programació comissariada pel Conservatori de Música de Vila-seca

 

Dissabte 6 | 19:45 – 21:45 | Plaça de Voltes

Grups locals

19:45h · THE MOLLY’S LIPS · versions, grunge

Son un grup vilasecà que fan versions de Nirvana. La formació va ser creada a mitjans del 2018 i amb les seves interpretacions aconsegueixen apropar-se al so grunge contundent que defineix aquest grup. L’alternen a amb els millors temes acústics de l”Unplugged’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21:00h · DEVERSO · poprock, rumba

Deverso està format per Jaume Castany i Antonio Herreros, son dues guitarres i una veu. Amb lletres potents i directes, Deverso fan temes de rumba i poprock. Darrerament han estat seleccionats per la final d’Alpitalent i al Càsting de la Cançò Hit de RTVE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diumenge 7 | 11:00 – 14:00 | Plaça de Voltes

Grups locals

11:00h · Paula Fitzz & Borys B. · R&B, Hip-hop, àcid jazz, funk

Son la Paula Fitzz i el Borys B.! Fan música amb referències evidents al R&B, Hip-hop, àcid jazz i el funk. En plena pandèmia van publicar el nostre primer EP (Autoeditat) anomenat ‘Songs I’d cry you to’ i actualment acaben de publicar el nostre primer LP (Autoeditat), anomenat ‘HEALING’. Han girat pel Regne Unit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12:15h · XERRICH · cançò d’autor íntima

Xerrich són Pau Senserrich, Martí Senserrich, Gerard Cucó. Presentaran ‘A cau d’orella’, noves cançons en directe acompanyades d’un format íntim i sincer, on les veus prenen el paper protagonista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13:45h · MORANES · Poprock

MORANES son Ramon Preixens (Vocal principal i guitarra), Pablo Camacho (Guitarra principal i vocal), Mario Cozar (Baix), Luis Herrero (Bateria). En els seus directes, el grup explica  històries plenes de bona energia i optimisme.El seu so ens porta directament a l’era del rock dels 90’s combinat amb el Pop-Rock actual. Aquest any publicaran ‘Todo lo que ayer querías’.