La programació artística de la FIM es completa amb la Programació OFF, comissariada pel Conservatori de Vila-seca i per l’Associació Rodautors, on també participaran grups del territori de diferents estils i formacions. Aquestes actuacions tindran lloc a la Plaça de Voltes, al Parc de la Formiga i a la Gastronoteca durant tot el cap de setmana.

Divendres 17 | 19:00 – 21:00 | Gastronoteca

Enric EZ

ENRIC EZ, cantautor multiinstrumentista amb estil personal que ell mateix defineix com “Life music”. Beu del Pop, la música Mediterrània, Africana, Soul i sempre amb signatura pròpia. En definitiva,
música sobre la vida.

Dissabte 18 | 10:00 – 14:30 | Plaça de Voltes

Rodautors: micro obert

Actuacions dels cantautors i cantautores emergents de l’associació Rodautors.

L’Associació Rodautors neix i viu per a impulsar la cooperació entre cantautors i cantautores amb l’objectiu d’enfortir l’escena, generar nous públics i tenir més oportunitats professionals dins el món de la música. Amb un històric de més de 170 persones associades, més de 30 voluntàries organitzades en comissions de treball, una persona contractada per la gerència de l’entitat, més de 25 empreses i professionals col·laboradores del projecte i el patrocini de Port Aventura World, Rodautors és l’associació sense ànim de lucre enfocada en la cançó d’autor i autora més gran del territori espanyol.

Programació comissariada per l’Associació Rodautors.

Dissabte 18 | 11:00 – 12:30 | Parc de la Formiga

Combos del Conservatori de Vila-seca

Actuacions dels combos de música afrocubana i de música moderna del Conservatori de Música de Vila-seca

L’Aula de Música Afrocubana i Música Moderna del Conservatori de Vila-seca neix amb el propòsit de complementar una formació transversal en l’àmbit de la creació, dels ritmes, del treball com a conjunt instrumental, treballant amb instruments no habituals per als alumnes, des de l’òrbita de la música afrocubana, de la música llatina i de la música moderna. L’Aula està formada per quatre grups amb alumnat d’entre els 12 i els 18 anys.

Programació comissariada pel Conservatori de Música de Vila-seca.

Dissabte 18 | 13:00 – 14:30 | Gastronoteca
Frankie Boronat

Frankie Boronat presenta el seu nou treball titulat “El cicle dels teus ulls”. El músic reusenc ens presenta un projecte englobat dins la cançó d’autor pop, amb lletres que parlen de l’amor, la nostàlgia i el record.
Una proposta acústica i íntima del cantant de Reus afincat a Lleida.

Instagram

Dissabte 18 | 17:00 – 18:30 | Plaça de Voltes

Alumnes del Conservatori de Vila-seca

Solistes i grups de cambra

Actuacions dels alumnes de música clàssica del Conservatori de Música de Vila-seca, institució formativa de referència de la Catalunya Sud.

Programació comissariada pel Conservatori de Música de Vila-seca

Dissabte 18 | 19:00 – 20:00 | Plaça de Voltes

Maria Fort

Maria Fort és una cantant i compositora catalana nascuda a Tarragona. Fusiona gran part de la seva formació i influències musicals juntament amb la seva sensibilitat, introspecció i curiositat pel canvi. Recentment ha publicat el seu segon EP, “Batecs Per Minut”, un nou treball potent, rítmic i immersiu que plasma les reaccions que té el seu cor envers diferents situacions: l’enamorament, l’empatia i sororitat, la ràbia i venjança, i la soledat. Es tracta d’un gir musical encarat cap al pop urbà i electrònic.

Dissabte 18 | 20:00 – 22:00 | Gastronoteca

Isaak Aguilà

Isaak Aguilà (Sabadell, 1978) és un cantautor i instrumentista resident a Reus. Combina la seva vessant com a cantautor amb la docència com a professor de guitarra, director coral i docent de primària i secundària. Prèviament a la seva etapa en solitari, havia estat guitarrista de la banda Nort, on va editar un primer disc produït per Jordi Armengol (Lluís Llach, Maldita Nerea etc..) i, per altra banda, també va formar part, durant 5 anys, de la prestigiosa coral Gospel Viu! El desembre de 2023, publica Una sola veu (La Catenària 2023) per encàrrec del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. La cançó va servir com a himne per a les Jornades de Salut del Camp de Tarragona celebrades l’1 de desembre de 2023. A banda de la seva faceta de cantautor, també dirigeix la Coral del Poble de Vilallonga i forma part del Cor Lianna de Castellvell del Camp cantant com a tenor.

 

Txus

TXUS és un cantant i músic catllarenc. Ha estat cantant a diverses orquestres, bandes de rock i altres formacions musicals com ara la Tgn Big Band i la Banda Fòrum i Cor Fòrum Tarragona. També ha participat com a Músic de Carrer a la ciutat de Tarragona. Actualment, presenta el seu projecte personal amb cançons pròpies d’estil power pop britànic amb el nom de Facedog. Va editar el seu primer EP a 2022 titulat “Fall into decay”. Al FIM Programació Off despullarà les cançons d’aquest i les durà a un terreny més introspectiu però amb la seva força característica. Guitarra i veu seran els únics elements que tractaran d’emocionar al públic.

Diumenge 19 | 12:00 – 12:45 | Plaça de Voltes

Biel

“Em Torno Aigua” és el nou espectacle del cantautor BIEL, nascut a la Riera de Gaià, entre el bosc i la mar. Un viatge musical d’un estil pop/folk vibrant i íntim a través de vivències, emocions i sensacions. Amb la veu, l’acordió diatònic, el teclat i les bases, BIEL, acompanyat amb la percussió de Ferran Sauret, ens convida a iniciar un camí amb la música com a guia, com a poder per a expressar-nos i créixer com a persones.

Instagram

Diumenge 19 | 13:00 – 14:00 | Plaça de Voltes

Lito Wakame

“Vitalista de naixement”. Lito Wakame és un alegre “cantautor” que busca sorprendre amb la sinceritat i senzillesa de la seva expressió. La seva musica es basa en la unio del mediterrani i el hip-pop. A través de melodies simpàtiques i lleugeres, i de lletres naturals i personals, l’autor convida a reflexionar sobre el fet singular d’estar vius.

Diumenge 19 | 13:00 – 15:00 | Gastronoteca
Ian Lints & Friends

Cançons de collita pròpia i algun dels seus populars covers donaran forma a un concert ple d’anècdotes i storytelling explicant les històries que s’amaguen darrere de cada cançó. Algunes et sorprendran i emocionaran tant o més que la pròpia cançó. Si ja coneixes la seva música gaudiràs amb la veu a mig camí entre la melodia virtuosa i el rock raspat. De les cançons amb significat i càrrega social i espiritual. I d’uns músics que són el recolzament idoni per aquests sons tan emblemàtics que sents als discos i que són part protagonista d’aquesta aventura musical amb l’Ian.