Últims dies per participar a la convocatòria artística de la FiM Vila-seca!

18 de gener de 2021

El proper 3 de febrer finalitza el termini de recepció de propostes artístiques per formar part de la programació de la FiM Vila-seca. La fira, que se celebrarà els propers 7,8 i 9 de maig,  reneix com a aparador i mercat de la música moderna emergent i dels espectacles musicals familiars fets a Catalunya.

Es poden inscriure a la FiM Vila-seca els projectes musicals procedents de Catalunya: aquelles bandes que assagin o que algun dels seus membres visquin al territori català.  Els projectes musicals es podran presentar únicament a través del web www.fim.cat, on també s’hi troben les indicacions d’inscripció artística.

La inscripció artística s’adreça a grups emergents en l’àmbit de les músiques modernes i a companyies i als espectacles de música familiar. Martí Marfà, director artístic de la nova etapa de la FiM Vila-seca explica que: “La fira reneix per donar visibilitat a aquest segment (l’emergent) i per esperonar la proliferació de nous espais d’exhibició. Alhora, l’àmbit de la música familiar està en auge. La nova línia familiar de la FiM Vila-seca es crea per fer d’aparador d’aquesta escena i ajudar a articular-la”

La selecció final tindrà en compte el caràcter emergent de les propostes, la seva qualitat artística, el seu nivell d’innovació i originalitat, el seu caràcter d’estrena en el cas dels espectacles familiars i la projecció que la participació a la FiM  Vila-seca pot suposar per a un projecte musical.

La selecció final  tindrà en compte la diversitat del conjunt de la programació de la fira tarragonina, en termes d’estils musicals, formats de les propostes, equilibri territorial, gènere i presència d’artistes amb diversitat funcional.

La FiM Vila-seca constitueix la recuperació d’un punt de trobada professional i un aparador de referència, que vol contribuir a l’enfortiment del sector de la música en viu en un moment de crisi i reptes fonamentals.

Sota el lema “Reinicia la FiM”, l’Ajuntament de Vila-seca, principal organitzador de la fira, pretén fer de la FiM l’esdeveniment de referència de la música emergent i familiar de Catalunya, tant per a professionals i artistes com per a públic en general del Camp de Tarragona, la Catalunya Sud i el conjunt del país.