Dona un cop d’ull al Programa Professional de la FiM 2023!

14 d'abril de 2023

Les activitats professionals tindran lloc del dijous 4 al dissabte 6 de maig. L’organització de la fira de música emergent i familiar preveu convocar més de 400 professionals del sector musical català, andorrà i valencià. S’hi celebraran més de 20 activitats adreçades al públic professional que inclouen una selecció acurada de showcases i espectacles musicals, amb un nombre destacat d’estrenes i novetats. A més, compta amb reunions ràpides, pitchings, mentories exprés, espais de networking i totes les facilitats de l’Àrea PRO del Castell de Vila-seca. Les activitats professionals són d’accés lliure per a les professionals acreditades.

El dijous 4 de maig, la FiM acollirà la trobada semestral de Programa.cat. El Departament de Cultura i les quatre diputacions catalanes organitzen semestralment una trobada de responsables i personal tècnic de programació municipal on s’ofereix informació d’interès per a les programacions i es presenten els espectacles i concerts recomanats pels grups de treball d’arts escèniques, música i espectacles familiars de la Comissió Assessora de Programa.cat. En aquesta ocasió, la trobada també comptarà amb la presentació d’altres fires d’arts escèniques i música: FiraTàrrega, Mercat de Música Viva de Vic, Fira Mediterrània de Manresa i Fira Trapezi de Reus.

El divendres 5 de maig, la FiM co-organitza la Jornada Catalan Arts per a Professionals Emergents, un programa específic adreçat a professionals emergents del sector de la música, especialment mànagers, bookers i estudiants de gestió musical. L’activitat s’organitza de la mà de l’Àrea de Mercats de l’ICEC,  sota la seva marca d’internacionalització Catalan Arts. Amb l’objectiu de promoure vocacions professionals, la proposta ofereix un acompanyament a les persones que s’han iniciat recentment o es volen iniciar en el sector. Les activitats inclouen mentories amb professionals de trajectòria, una taula d’experiències amb joves mànagers i reunions ràpides de matchmaking amb grups i artistes emergents.

Enguany els i les professionals acreditades no hauran de fer reserva prèvia d’entrades. Se’ls facilitarà un abonament que permetrà l’accés lliure i preferent (fast lane) a qualsevol dels concerts i espectacles de la FiM 2023.

L’àrea PRO interior i exterior del Castell de Vila-seca estarà novament disposada per a la trobada i l’intercanvi distès. Els i les professionals poden assistir a la FiM en família i el programa està pensat per facilitar la conciliació.

Acreditació professional Programa Professional