Enguany l’activitat professional de la FiM inclou un programa específic adreçat a professionals emergents del sector de la música, especialment mànagers, bookers i estudiants de gestió musical, que s’organitza de la mà de l’Àrea de Mercats de l’ICEC i sota la seva marca d’internacionalització Catalan Arts. Amb l’objectiu de promoure vocacions professionals, la proposta ofereix un acompanyament a les persones que s’han iniciat recentment o es volen iniciar en el sector. Les activitats tindran lloc el divendres 5 de maig al Castell de Vila-seca, en el marc de la FiM, i inclouen mentories amb professionals de trajectòria, una taula d’experiències amb joves mànagers i reunions ràpides de matchmaking amb grups i artistes emergents.

Per participar-hi com a professional emergent o com a mentor/a cal inscripció prèvia a través del mateix formulari d’acreditació professional a la FiM.

 

PERSONES DESTINATÀRIES

  • mànagers i bookers que s’han iniciat en l’ofici en els darrers 2 anys, ja sigui per compte propi o en oficines existents;
  • mànagers i bookers joves que, havent treballat per compte d’altri, han emprès un projecte per compte propi o han fundat una nova oficina;
  • estudiants de gestió musical que tinguin com a horitzó professional possible dedicar-se al management i/o al booking.

 

PROGRAMA

Divendres 5 de maig de 2023. Castell de Vila-seca

10:00 – 10:30. Trobada introductòria

Introducció general de l’activitat i reunions individualitzades entre cada mentor o mentora i la professional o estudiants a qui acompanya.

Durant el matí. Mentories professionals 

El mentor o mentora orienta la professional o estudiants perquè es puguin moure amb confiança per la FiM, amb consells, contactes i resolució de dubtes.

12:30 – 13:30. Taula d’experiències

Taula d’experiències professionals de mànagers joves amb trajectòries d’èxit dins del sector de la música professional. Es tractaran qüestions com la formació o experiència prèvia, les oportunitats i dificultats d’iniciació a l’ofici, les trajectòries professionals i la visió del sector.

14:00 – 15:30. Dinar professional 

Àpat de networking compartit amb totes les professionals acreditades a la FiM Vila-seca.

15:30 – 16:30. Speed meetings de matchmaking

Reunions ràpides entre professionals emergents i estudiants de gestió, d’una banda, i grups/artistes emergents que busquen manager.

Per participar-hi com a artista emergent als speed meetings de match making s’obrirà una convocatòria d’inscripcions més endavant. Tindran prioritat els grups i artistes sense mànager que hagin participat a la convocatòria artística de la FiM 2023.

CO-ORGANITZAT PER

 

 

 

FiM Vila-seca