Oberta la convocatòria artística de PEDRERA 3.8 del Centre Cultural Albareda i la Bàscula

6 d'octubre de 2021

El Centre Cultural Albareda i la Bàscula obren per quarta vegada la convocatòria per participar en un programa d’acompanyament a grups musicals emergents vinculats al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, format per joves de fins a 29 anys (inclosos), que vulguin millorar i consolidar el seu projecte musical. En aquesta edició seran fins a tres els grups que rebran el suport del programa.

El programa inclou:

  • Tutoria i assessorament musical per part del productor Miguel Zamarripa
  • Residència als nostres bucs d’assaig
  • Pràctica de gravació de maqueta en estudi
  • Preparació del directe
  • Formació en comunicació, management i gestió legal i econòmicadins del sector
  • Actuacions als dos equipaments i possibilitat de ser programats a diferents esdeveniments culturals del districte.

Per participar a la convocatòria, cal omplir el formulari d’inscripció online que trobareu als webs de La Bàscula i el Centre Cultural Albareda

El període de recepció de propostes serà del 15 de setembre al 31 d’octubre de 2021.

Consulta les bases

Consulta el formulari d’inscripció

El Centre Cultural Albareda és una Antena de Talent de la FiM Vila-seca. La FiM Vila-seca dona continuïtat i reforç al treball que realitzen les diferents iniciatives, de detecció i suport al talent així com, a la creació d’artistes emergents.

Per aquesta raó, basteix una xarxa d’aliances arreu del territori amb programes de suport a la creació d’escoles superiors de música, centres de creació i residència artística, concursos de bandes ovelles, equipaments especialitzats, entre altres iniciatives. També són antenes de talent de la FiM altres entitats com el Cabal Musical, les Cases de la Música, el Centre Cultural Albareda, el Conservatori del Liceu, La Marfà, el Taller de Músics, Lapsus, Aiguamoll Records i el Conservatori de música de Vila-seca.