La FiM Vila-seca i Trovam, la fira valenciana de la música, intercanviaran propostes musicals

13 de març de 2023

La FiM Vila-seca  i Trovam, la fira valenciana de la música signen un acord de col·laboració per a l’intercanvi i difusió de propostes musicals catalanes i valencianes. L’artista Esther serà la representant valenciana a la FiM Vila-seca 2023.

La FiM Vila-seca segueix en el seu camí de teixir aliances amb institucions i agents culturals dels territoris de parla catalana, amb l’objectiu de reforçar el seu paper vertebrador dels segments emergent i familiar de l’escena. 

Gràcies a aquest acord, l’artista Esther actuarà a la FiM 2023, fira de música emergent i familiar. I una proposta programada enguany a Vila-seca actuarà a la Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend, del 9 a l’11 de novembre. La Fira Valenciana de la Música Trovam!-Pro Weekend és la cita de referència de la indústria musical a la Comunitat Valenciana.

ESTHER és una jove artista valenciana que presentarà a la FiM Les cartes que mai vaig cremar, el seu primer disc llarga durada. Un disc de pop intimista que és un cant a una joventut incandescent i les històries que ha viscut, que no han tingut un punt final.

Aquest acord es complementa amb la col·laboració signada amb el Govern d’Andorra fa unes setmanes, i amb els acords vigents amb el concurs de grups novells Sona9 i la mostra Portautors/es del Port de Tarragona. Tots ells són agents i dispositius que treballen per donar suport a la creació musical a casa nostra.