Hugo Arán, finalista de la mostra Portautors/es, actuarà a la FiM 2023

1 de març de 2023

La fira de música emergent i familiar també confirma la participació del cantautor Hugo Arán, guanyador del concurs Portautors/es del Port de Tarragona.

El músic Hugo Arán, finalista de la mostra Portautors/es, organitzada pel Port Tarragona, ha estat el guanyador del Premi FiM Vila-seca i actuarà a la fira de música emergent i familiar de Vila-seca el proper mes de maig.

Hugo Arán és un músic, cantautor i guitarrista català. Les seves cançons presenten sonoritats del folclor llatinoamericà, africà i la world music, harmonies refinades i lletres íntimes i compromeses. En la seva obra es reconeixen referents com Márcio Faraco, Chico Buarque, Jorge Drexler i Aca Seca Trío.

Portautors/es, la mostra artística  del Teatret del Serrallo del Port de Tarragona, és una de les Antenes de Talent de la FiM Vila-seca. La mostra va néixer l’any 2018 amb l’objectiu principal de descobrir el talent del territori i donar a conèixer el seu potencial artístic. Portautors/es vol difondre les creacions que es presenten i dotar a les persones participants d’un marc per acollir el seu treball i ajudar a assolir nous públics. La selecció de les propostes finals són fruit d’un jurat integrat per professionals de la comunicació en l’àmbit musical, el management, la gestió cultural i la programació artística.