La FiM Vila-seca es confirma com l’espai referent per a les descobertes en música emergent i familiar

23 de maig de 2023

La 19a edició de la FiM Vila-seca clou avui després de quatre jornades de música i amb rècord d’assistència de públic i de professionals del sector de la música.  Un total de 42 propostes emergents i familiars s’han presentat durant els quatre dies de programació en una nova edició de la FiM Vila-seca que s’ha confirmat com la fira referent per a les descobertes en música emergent i familiar.

En paraules de Martí Marfà, director artístic de la FiM Vila-seca:

‘Crec que hem situat la FiM al mapa i el calendari de fires i festivals musicals del país. Enguany hem presentat una programació arriscada i eclèctica, plena de propostes desconegudes, de les quals crec que sentirem a parlar en els propers anys. Els i les professionals del sector han acollit la FiM amb entusiasme, s’hi han sentit ben ateses i han pogut fer molta feina, amb proximitat, calma i qualitat. Totes les aliances establertes enguany han enriquit la programació artística i el programa professional. Ja estem treballant en l’edició 2024.’

Amb un total de 560 professionals acreditats, la FiM Vila-seca ha convocat un 35% més d’assistents en relació amb l’edició anterior. Durant aquestes jornades, s’han realitzat 280 speedmeetings entre professionals, 36 mentories a artistes emergents, 38 pitchings i  4 presentacions. Tot un èxit de participació en una edició en què la FiM Vila-seca ha estat seu de la trobada de programadors de Programa.cat i de la primera Jornada Catalan Arts per a Professionals Emergents.