La FiM 2021 s’inaugura amb més del 90% d’entrades exhaurides i 300 professionals acreditats

5 de maig de 2021

La FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca dóna avui el tret de sortida del seu programa professional, un dia abans del l’inici de 3 jornades de concerts que convertiran la localitat en l’epicentre de la música emergent i familiar de Catalunya.

Amb un total de 300 de professionals acreditats, se succeiran durant el dia d’avui tot un seguit de pitchings, speed meetings, una taula rodona, presentacions i mentories express en format virtual. Durant el divendres i el dissabte, les activitats professionals continuen en format presencial al Castell de Vila-seca i hi inclouen showcases, espais de trobada i presentacions de projectes i novetats.

Aquesta gran convocatòria de públic i professionals fa palesa les ganes de música en directe i l’interès que desperta la fira de música emergent i familiar entre els professionals del sector musical en un context encara marcat per l’emergència sanitària.

El programa professional de la FiM ha programat un total de 22 activitats on s’hi presentaran més de 40 projectes, catàlegs artístics i iniciatives de suport a la creació emergent. A més, s’hi celebraran de manera virtual prop de 80 reunions ràpides entre programadors i mànagers i 30 grups novells rebran consells i recomanacions per part de mànagers en les mentories express.