Els 15 destacats de la FiM 2022

31 de març de 2022
 1. La FiM Vila-seca celebrarà la seva 18a edició els dies 6, 7 i 8 de maig de 2022
 2. La FiM vol acollir i incentivar la creació en l’àmbit de la música familiar i oferir projecció al segment emergent i independent del sector musical català.
 3. La FiM Vila-seca vol promoure la cultura en família, la transversalitat i els espectacles per a tots els públics.
 4. La FiM Vila-seca comptarà amb un total de 7 escenaris situats al Castell de Vila-seca (dos), al Parc de la Formiga, l’Auditori Josep Carreras, l’Auditori Alcalde Josep Malapeira, el teatre El Centru i al magatzem d’avellanes “Cal Perera”
 5. La fira de música emergent i familiar ha programat 37 propostes musicals que faran un total 49 actuacions (un 29% més que l’any passat), escollides entre més de 600 projectes  presentats a la convocatòria artística 2022.
 6. L’edició 2022 de la FiM programa 24 actuacions de grups emergents i 25 projectes de música familiar.
 7. Es presentaran fins a 34 nous discs i espectacles, dels quals 10 seran estrenes i 3 propostes úniques per a la FiM.
 8. La programació de la FiM Vila-seca 2022 incorpora un 65 % de propostes liderades o formades per dones (un 23% més que l’edició anterior).
 9. La FiM estrena el Segell Km0 per distingir les propostes del Camp de Tarragona.
 10. De les propostes emergents, més de la meitat estan vinculades a les Antenes de Talent de la FiM, que són els dispositius i iniciatives que treballen per descobrir i acompanyar la creació i el talent emergent a Catalunya.
 11. El Conservatori de Vila-seca col·laborarà amb la programació OFF d’una trentena de propostes locals que s’escamparan per diversos carrers del centre històric de la vila.
 12. Martí Marfà, gestor cultural especialitzat en música, projectes socials i programes d’acompanyament artístic, continua en la direcció artística de la FiM
 13. Vila-seca aspira a convocar més de 300 professionals del sector de la música com ara programadores de sales i festivals, tècniques de cultura, mànagers o gestores culturals.
 14. El programa professional de la FiM 2022 serà presencial i oferirà al Castell de Vila-seca un ventall molt divers d’activitats com pitchings, speed meetings, mentories exprés i showcases.
 15. La FiM Vila-seca està organitzada per l’Ajuntament de Vila-seca amb el suport de la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.