Programació de la FiM 2022 per dies i hores

6 d'abril de 2022

Després de presentar la programació artística de la nova edició, integrada per 37 propostes de música emergent i d’espectacles de música familiar, la FiM Vila-seca dona a conèixer la programació per dies.

Mira la programació per dies i hores

Durant els dies 6, 7 i 8 de maig, la FiM Vila-seca comptarà amb set espais de programació:  el Castell de Vila-seca com a epicentre de l’activitat professional i musical, i altres espais interiors i exteriors com el Parc de la Formiga, l’Auditori Josep Carreras, l’Auditori Malapeira i el Teatre El Centru.  Com a novetat, enguany s’estrena un espai singular, el Magatzem Cal Perera, el darrer magatzem i trencadora d’avellanes en actiu de Vila-seca.

Les entrades als espectacles seran gratuïtes i només serà necessari realitzar reserva de localitats en els espectacles amb aforament limitat, com ara els de l’Auditori Josep Carreras, Auditori Malapeira, Teatre El Centru i el Magatzem Cal Perera. La reserva de localitats estarà disponible al web www.fim.cat a partir del 20 d’abril.

Els menors de tres anys que seguin a la falda no cal que reservin entrada excepte als espectacles ‘Sona la Llum’ i ‘Ba Ba Bach!’ del dissabte 7 de maig al teatre El Centru.