El concurs musical PortAutors/es, nova Antena de Talent de la FiM Vila-seca

23 d'agost de 2021

PortAutors/es és un concurs musical que organitza el Teatret del Serrallo del Port Tarragona a la recerca de nous talents musicals del territori des de fa quatre anys.

Per a la quarta edició de PortAutors/es, la direcció artística de la FIM Vila-seca seleccionarà una de les persones finalistes de la mostra artística musical per a participar a la FiM 2022. La FiM Vila-seca col·laborarà d’aquesta manera, donant suport i difusió als talents seleccionats pel concurs tarragoní.

La FIM Vila-seca 2022 programarà una actuació per a una de les persones finalistes de PortAutors/es establint un compromís que es tradueix en suport i en el fet de fer d’antena del talent de casa nostra.

Aquest fet potencia i fa, encara més atractiva, la participació en PortAutors/es, un cicle musical que busca noves i nous artistes del territori.

El passat 13 de juliol es va posar en marxa la IV edició de PortAutor/es, la mostra artística musical del Teatret El Serrallo del Port de Tarragona. El període d’inscripció estarà obert fins al 20 de setembre mitjançant aquest enllaç https://ja.cat/InscripcionsPortAutorses2021.

PortAutors/es i la FIM Vila-seca tenen la voluntat de col·laborar i establir sinèrgies que sumin a les iniciatives respectives i al conjunt de l’escena musical i del sector.

El Port té previst organitzar un esdeveniment final per presentar les 6 persones finalistes al públic. Sempre que les condicions pandèmiques ho permetin, la data serà el pròxim dissabte 20 de novembre.

Cal recordar que PortAutors/es tenia, fins ara 3 premis. El primer ‘Premi del jurat’, el segon el ‘Prei del públic’ i l’últim ‘Premi a l’artista local’. A hores d’ara i amb la nova col·laboració s’afegeix el ‘Premi FIM Vila-seca’.

Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina oficial del Port de Tarragona al següent enllaç: https://ja.cat/NosMc. 

Les antenes de talent de la FiM Vila-seca

La FiM Vila-seca dona continuïtat i reforç al treball que realitzen les diferents iniciatives, de detecció i suport al talent així com, a la creació d’artistes emergents.

Per aquesta raó, basteix una xarxa d’aliances arreu del territori amb programes de suport a la creació d’escoles superiors de música, centres de creació i residència artística, concursos de bandes ovelles, equipaments especialitzats, entre altres iniciatives. També són antenes de talent de la FiM altres entitats com el Cabal Musical, les Cases de la Música, el Centre Cultural Albareda, el Conservatori del Liceu, La Marfà, el Taller de Músics, Lapsus, Aiguamoll Records i el Conservatori de música de Vila-seca.