Més de 500 projectes musicals s’inscriuen a la convocatòria artística de la FiM Vila-seca

4 de febrer de 2021

Mig miler de grups de música emergent i familiar han participat a la convocatòria per formar part de la programació de la FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca.

El passat 3 de febrer es va tancar la convocatòria artística amb un èxit rotund d’inscripcions. En paraules de Martí Marfà, director artístic de la FiM Vila-seca: “Es confirmen les nostres hipòtesis: el talent artístic del país és inabastable i el sector necessita més que mai espais com la FiM. La creativitat confinada demana poder eclosionar i tots els actors de l’escena musical hem d’estar a l’alçada. La tria serà complexa però apassionant”.

La selecció final tindrà en compte el caràcter emergent de les propostes, la seva qualitat artística, el seu nivell d’innovació i originalitat, el seu caràcter d’estrena en el cas dels espectacles familiars i la projecció que la participació a la FiM Vila-seca pot suposar per a un projecte musical.

La programació artística tindrà en compte la diversitat del conjunt de la programació de la fira tarragonina, en termes d’estils musicals, formats de les propostes, equilibri territorial, gènere i presència d’artistes amb diversitat funcional.

La FiM Vila-seca constitueix la recuperació d’un punt de trobada professional i un aparador de referència, que vol contribuir a l’enfortiment del sector de la música en viu en un moment de crisi i reptes fonamentals.

Sota el lema “Reinicia la FiM”, l’Ajuntament de Vila-seca, principal organitzador de la fira, pretén fer de la FiM l’esdeveniment de referència de la música emergent i familiar de Catalunya, tant per a professionals i artistes com per a públic en general del Camp de Tarragona, la Catalunya Sud i el conjunt del país.