La FiM converteix Vila-seca en la capital de la música emergent i familiar de Catalunya

4 de maig de 2022

Aquest divendres comença la FiM Vila-seca 2022 amb una nova edició totalment presencial formada per 37 actuacions de música emergent i familiar, que convertiran la localitat en l’epicentre de la música emergent i familiar de Catalunya.

Durant els dies 6,7 i 8 de maig, els i les artistes seleccionades oferiran els seus espectacles en els diferents espais de programació repartits per tota la localitat: el Castell de Vila-seca, el Parc de la Formiga, l’Auditori Josep Carreras, l’Auditori Malapeira, el Teatre El Centru i el Magatzem Cal Perera acolliran totes les actuacions.

Alba Morena, Angeladorrrm, Ariox i Galgo Lento, Clara Gispert, Dan Peralbo, Doble & Hug Sound ft. Basement Band, Gáldrick, Grabu, Habla de mí en presente, Joan Claver Trio, Joana Dark, Km.0, Maio, Maria Hein, Maria Jaume, Pol Bordas, Raquel Herreros, Raquel Lúa, River Omelet, Sofía Gabanna, TWIN, Whale Trip i Xicu, conformen la programació de música emergent de l’edició 2022.

Les propostes per a tots els públics de Cascai Teatre i Girona Jazz Project, Cia Com Sona, Creixendo, De_paper, December Quintet, Ginestà, La Curiosa , La Tresca i la Verdesca, Lali Begood, Orchestra Fireluche, Orthemis Orchestra, The Tyets, Ual·la!  i Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, completen la programació artística que suma fins a 37 bandes i companyies.

Totes les entrades als espectacles són gratuïtes. Les entrades als espectacles exteriors, com les del Castell de Vila-seca i del Parc de la Formiga, són gratuïtes i no és necessari fer reserva prèvia. No obstant això, per als espectacles en espais interiors si és necessari fer una reserva prèvia de localitat. Els espectacles programats a el Magatzem de Cal Parera i al Centru ja han exhaurit les seves entrades però encara es poden reservar entrades per: ‘Els Colors del Duke Ellington’ de Cascai Teatre i Girona Jazz Project, ‘Songs of Hope’ del Cor Infantil Amics de la Unió, Raquel Herreros i ‘Desconcerto’ de Orthemis Orchestra.

Aquesta edició també comptarà amb una programació OFF oberta a tots els públics: durant tot el dissabte per la tarda es succeiran actuacions de música clàssica dels alumnes del Conservatori de Música de Vila-seca a la Plaça de Voltes.