La 20a FiM Vila-seca convocarà a més de 500 professionals del sector musical

29 d'abril de 2024

Les activitats professionals de la 20a edició de la FiM Vila-seca tindran lloc del dijous 16 al dissabte 18 de maig al Castell de Vila-seca com a epicentre de l’activitat professional de la FiM Vila-seca. L’organització de la fira de música emergent i familiar preveu convocar més de 500 professionals del sector musical català, andorrà i valencià. S’hi celebraran més de 25 activitats adreçades al públic professional que inclouen una selecció acurada de showcases i espectacles musicals, amb un nombre destacat d’estrenes i novetats. A més, el programa compta amb reunions ràpides, pitchings, mentories exprés i espais de networking. Les activitats professionals són d’accés lliure per a les professionals acreditades.

Aquest mig miler de professionals troben en la fira un espai per a la descoberta musical i una cita idònia i de proximitat per trobar-se amb altres agents del sector i fer-hi negoci. La FiM Vila-seca pretén amb el seu programa professional dinamitzar el mercat de la música en directe, facilitar la feina dels professionals musicals i millorar les oportunitats artístiques i comercials en els àmbits de la música emergent i la música familiar. Aquesta voluntat d’esdevenir un important mercat musical català es fa palès en les més de 200 reunions ràpides programades entre programadors i mànagers o els 40 projectes que es donaran a conèixer en les sessions de pitchings.

Les activitats professionals de la FiM comptem amb la col·laboració de diverses institucions i associacions representatives del sector com l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, la Fundació SGAE Catalunya, l’Associació de Teatre per a tots els Públics de Catalunya (TTP).