La 20a edició de la FiM converteix Vila-seca en l’epicentre de la música emergent i familiar

12 de maig de 2024

Sota el lema “Demà és ara”, la FiM Vila-seca celebrarà la seva 20a edició entre el dijous 16 i el diumenge 19 de maig, amb 55 concerts d’accés lliure i gratuït. L’edició 2024 de la FiM programa un total de 39 formacions, de les quals 23 són actuacions de grups emergents i 32 projectes de música familiar. Hi haurà més de 150 artistes sobre els 8 escenaris de la FiM que faran de la ciutat tarragonina la capital musical del país durant un cap de setmana de primavera. La fira renova el seu compromís amb l’aposta per les primícies, amb un 92% d’espectacles i concerts que seran estrenes.

En paraules de Marti Marfà, director artístic de la FiM: ‘Vila-seca esdevindrà novament l’epicentre musical d’un país que bull de creativitat i que té set de propostes artístiques de qualitat. Per això la FiM Vila-seca presenta  una programació arriscada, diversa i equilibrada, i un programa professional al servei del sector.’

La commemoració de la 20a edició de la FiM

La fira de música emergent i familiar celebrarà els seus 20 anys d’aposta per la música emergent i familiar amb un acte commemoratiu el dissabte 18 de maig a les 17:30h al Celler de Vila-seca, com a prèvia de l’espectacle Udolç d’Alba Careta i Henrio. Hi intervindran l’Alcalde de Vila-seca, Pere Segura i la Regidora de Cultura, Manuela Segura. S’hi estrenarà una peça audiovisual per commemorar les 20 edicions de la FiM i, un cop finalitzat el concert, la Fira del Vi de Falset, organització col·laboradora de la FiM, oferirà una degustació a tots els assistents a l’acte per brindar pel passat, present i futur de la fira de música emergent.

L’espectacle escollit per a l’acte de celebració és Udolç, una proposta familiar que recupera  cançons de bressol, passades pel sedàs del jazz i el pop modern, i embolcallades en una atmosfera onírica, delicada i suggestiva.