Horaris de la FiM Vila-seca 2024! Agenda els teus artistes preferits!

8 d'abril de 2024

Després de presentar la programació artística de la nova edició, integrada per 39 propostes de música emergent i d’espectacles de música familiar, la FiM Vila-seca dona a conèixer la programació per dies, així com el programa d’activitats per professionals.

Mira la programació per dies i hores

Sota el lema “Demà és ara”, la FiM Vila-seca celebrarà la seva 20a edició entre el dijous 16 i el diumenge 19 de maig, amb 55 concerts d’accés lliure i gratuït. Ja es poden consultar els horaris al web www.fim.cat. L’edició 2024 de la FiM programa un total de 39 formacions, de les quals 23 són actuacions de grups emergents i 32 projectes de música familiar. Hi haurà més de 150 artistes sobre els 8 escenaris de la FiM que faran de la ciutat tarragonina la capital musical del país durant un cap de setmana de primavera. La fira renova el seu compromís amb l’aposta per les primícies, amb un 92% d’espectacles i concerts que seran estrenes.

La FiM Vila-seca comptarà amb un total de 8 espais de programació: el Castell de Vila-seca, el Celler de Vila-seca, el Parc de la Formiga, l’Auditori Josep Carreras, l’Auditori Alcalde Josep Malapeira, el magatzem i trencadora d’avellanes “Cal Parera” i  la Plaça de Voltes

L’accés als concerts de la FiM és lliure i gratuït. Només requereixen reserva prèvia els espectacles amb aforament reduït: els adreçats a la primera infància i aquells que tenen lloc a Cal Parera i dos espectacles del Celler de Vila-seca del dissabte 18 de maig. Les reserves es podran fer 24 hores abans de cada espectacle a través del web www.fim.cat. Es podran demanar fins a 4 entrades per reserva.

Els espectacles que requereixen reserva son: “Textures” de La Curiosa, “Light Wall System” de Parcours el dijous 16;  “La història de Babar, el petit elefant” de Pep Farré i Guillem Martí i “Solot” dde Ramon Prats el divendres 17 de maig i “Madame Lumière” de La Menuda Produccions, “Babes” de Txalap.art,  “Udolç” d’Alba Careta i Henrio i Sandra Monfort el dissabte 18 de maig.