Horaris de la FiM Vila-seca 2023! Agenda els teus artistes preferits!

14 d'abril de 2023

Després de presentar la programació artística de l’edició 2023, integrada per 42 propostes de música emergent i d’espectacles de música familiar, la FiM Vila-seca dona a conèixer la programació per dies, hores i espais.

Mira la programació per dies i hores

Del 4 al 7 de maig, el Castell de Vila-seca tornarà a ser l’epicentre d’activitat musical i professional. A més d’aquest emplaçament patrimonial únic de la ciutat, també es podran veure i escoltar les diferents propostes artístiques en altres espais i equipaments, com ara el Parc de la Formiga, l’Auditori Josep Carreras, el Magatzem Cal Perera i la Plaça de Voltes. Com a novetat, enguany s’estrena com a escenari de la FiM Vila-seca el Celler de Vila-seca, un espai de divulgació del coneixement del territori i de la cultura vitivinícola però també de la cultura i dels espectacles escènics. Hi haurà un total de 8 escenaris pels quals desfilaran totes les propostes artístiques escollides per a aquesta edició.

La programació artística de la FIM es completa amb la programació off, comissariada pel Conservatori de Vila-seca i per l’Associació Rodautors, on també participaran grups locals de Vila-seca de diferents estils i formacions.

Les entrades als espectacles seran gratuïtes i només serà necessari realitzar reserva de localitats en els espectacles amb aforament limitat, com ara els de l’Auditori Josep Carreras, Celler de Vila-seca,  i el Magatzem Cal Perera. La reserva de localitats estarà disponible al web  a partir del 20 d’abril.