La FiM Vila-seca i la Fira del Vi de Falset tornen a col·laborar per maridar música i vi 

11 de març de 2024

L’Ajuntament de Vila-seca i l’Ajuntament de Falset renoven l’acord de col·laboració pel qual part de les propostes musicals de la Fira del Vi 2024 seran programades per la FiM Vila-seca i aquesta fira musical comptarà amb activitats relacionades amb el món del vi de la comarca del Priorat.

La companyia d’espectacles familiars 2princesesbarbudes i el músic Hugo Arán actuaran a la Fira del Vi de Falset del 4 de maig. 

L’Ajuntament de Falset i l’Ajuntament de Vila-seca renoven l’acord de col·laboració entre la FiM Vila-seca i la Fira del Vi de Falset, dos dels projectes culturals més rellevants de la Catalunya Sud. Aquesta aliança consisteix en la programació de dues actuacions musicals amb segell FiM en el marc de la 29a edició de la Fira del Vi de Falset el proper dissabte 4 de maig, gràcies al comissariat de Martí Marfà, director artístic de la FiM Vila-seca.

2princesesbarbudes presentaran el 4 de maig en horari de matí el seu 5è disc: Som i serem. Un espectacle per infants a partir de 5 anys amb deu cançons dedicades als insectes amb l’estil inconfusible de la companyia: cançons pop tocades amb instruments petits i de joguina i lletres divertides i divulgatives a parts iguals.  Fa més de 10 anys que la companyia 2princesesbarbudes aporten una visió personal a la música per a tots els públics Han editat 5 discos i han fet més de 500 concerts. L’any 20219 van guanyar el Premi Enderrock al millor disc per a públic familiar.

En horari de tarda, el públic de la Fira del Vi tindrà l’oportunitat de conèixer a l’artista Hugo Arán, cantautor influït per la música brasilera i els sons d’Amèrica Llatina. A Falset presentarà el seu quart àlbum: Ar, un disc de col·laboracions pel qual transiten la tradició de les percussions i els ritmes del Brasil. Lletres en espanyol i portuguès i músics de tots dos costats de l’Atlàntic conformen un mosaic sobre l’afinitat musical iberoamericana. Arán va va guanyar el Premi FiM a la Mostra PortAutors/es 2022 que impulsa el Port de Tarragona, i també ha gaudit del programa  suport a la creació de La Marfà de Girona. Tant Portautors/es com l’espai La Marfà de Girona formen part de la constel·lació d’Antenes de Talent de la FiM Vila-seca.