L’Auditori de Barcelona presenta Tutti fan piu

Tutti fan piu és un espectacle on ànecs, gallines, lloros, estruços i pingüins, o el que és el mateix, ocells que volen, que neden i que corren, cantaran i ballaran al ritme de músiques d’èpoques i estils ben diferents. Melodies que, com les aus, viatgen i ens conviden a descobrir racons d’arreu del món.

Obres de Txaikovski, Saint- Saëns, Grouya, Zequinha de Abreu, Jaime Silva, Neuza Teixeira, The Beatles, de la clàssica al jazz, passant pel pop o la bossa nova per musicar aquest viatge global.

A la FiM Vila-seca es farà un petit tastet del concert de la mà de la Marta Roma (cello i veu) i el Dídac Fernandez (percussió)

Una producció de L’Auditori de Barcelona.

SHOWCASE exclusiu per a professionals acreditats.

Presentació del nou disc i de l’espectacle en procés de creació

Procedència:

Barcelona

Components:

Marta Roma (direcció musical, cello i veu) i Dídac Fernandez (percussió). La fitxa artística del concert complet és Marta Roma i Montse Roig (direcció musical),  Cristina González (assessorament pedagògic), Xesca Salvà (escenògrafa), Edurne Arizu (acordió i veu), Dídac Fernandez (percussions), Eduardo Mercuri (Guitarres), Gener Salicrú (Clarinet, clarinet baix, duduk i veu)

Representant:

L’Auditori
Violeta Amargant
vamargant@auditori.cat
+34 932479300 (ext. 327)

Web

Segueix a Tutti Fan Piu