¡Conoce las 37 propuestas musicales de la FiM Vila-seca 2022!

22 de marzo de 2022

Alba Morena, Angeladorrrm, Ariox i Galgo Lento, Clara Gispert, Dan Peralbo, Doble & Hug Sound ft. Basement Band, Gáldrick, Grabu, Habla de mí en presente, Joan Claver Trio, Joana Dark, Km.0, Maio, Maria Hein, Maria Jaume, Pol Bordas, Raquel Herreros, Raquel Lúa, River Omelet, Sofía Gabanna, TWIN, Whale Trip i Xicu, conforman la programación de música emergente de la edicinó 2022.

Les propostes per a tots els públics de Cascai Teatre i Girona Jazz Project, Cia Com Sona, Creixendo, De_paper, December Quintet, Ginestà, La Curiosa , La Tresca i la Verdesca, Lali Begood, Orchestra Fireluche, Orthemis Orchestra, The Tyets, Ual·la! y Veus – Cor Infantil dels Amics de la Unió, completan la programación artística que suma hasta a 37 bandas i compañías.

La programació artística, seleccionada per Martí Marfà, director artístic de la FiM, torna a reforçar l’aposta per la necessària feminització de l’escena musical, amb un 65% de la programació amb propostes formades o liderades per dones. Amb un total de 10 estrenes o preestrenes, la FiM acollirà propostes musicals emergents i familiars de tot el territori català, a més d’incorporar aquest any dues propostes vinculades a les Illes Balears (Maria Jaume i Maria Hein) i dues al País Valencià (TWIN i la companyia De_Paper amb l’espectacle Miranius). També s’estrena el Segell Km0 com a distintiu de les propostes procedents de Vila-seca i el Camp de Tarragona.

Descubre a los artistas FiM Vila-seca 2022 em Artistas 2022