Sound de Secà és una companyia d’arts de carrer que presenta “Âcid”, una festa anàrquica i vibrant, que connecta amb el públic a través de la percussió, el teatre i la veu. El nou espectacle els retorna als seus orígens com a companyia de percussió a peu de carrer, amb tot el bagatge adquirit amb les seves propostes d’escenari. La proposta barreja funky, cúmbia i hip-hop amb ritmes propis, omple els carrers de vitalitat i energia elèctrica, captivant a tothom amb una atmósfera de llum i color. Amb una proposta interdisciplinària, promouen rituals col·lectius centrats en l’energia positiva i la humanitat, amb la missió de transformar socialment i reivindicar una societat més justa i inclusiva.

Espectacle per a tots els públics (recomanat a partir de 3 anys).

Espectacle itinerant que surt del Parc de la Formiga.

Recorregut de la sessió de les 19:45h: Parc de la Formiga, C/ de la Riera, C/ de la Font, C7 de Sant Antoni, C/ dels Ferrers, Arc de Sant Antoni, C/ Verge de la Pineda, Plaça de l’església Vella, C/ Major, C/ del Compte Sicart, Castell de Vila-seca.

Recorregut de la sessió de les 22:45h: Parc de la Formiga, C/ Joan Salvadó i Voltas, C/ de les Creus, C/ Nou, Pl de l’Església, C/ Major, C/ Compte de Sicart, Castell de Vila-seca.

Estrena del nou espectacle

Tipus:

Carrer

Procedència:

Cervera

Components:

Robert Canela, Direcció musical

Heika Villar – Direcció de moviment

Genís Farran – Direcció artística

Josep Rosell – Disseny vestuari

Intèrprets:

Bernardo Manzambi

Natalia Morales

Núria Pulido

Laura Barquets

Sandra Garcia

Joan González

Jordi Talavera

Representant:

SOUND DE SECÀ

Laia Farran
info@sounddeseca.com
+34 634532585

Web

Segueix a Sound de Secà