December Quintet és un projecte format per destacats músics joves del panorama jazzístic català i s’ha dedicat a acostar el jazz i les músiques improvisades al públic escolar i familiar. Amb el seu nou espectacle, “Hotel Cuques”, la formació ofereix un ambient divertit i relaxant on cuques, bestioles i altres animalons poden gaudir d’unes vacances especials. Aquest concert escenificat integra la música amb poesia, titelles i humor, oferint una experiència única per a la primera infància. L’espectacle presenta una eclèctica selecció musical que abasta des de la música coral de Josquin des Prés fins a Herbie Hancock o Miles Davis, passant pel blues, el swing, el funk, i fins i tot, arranjaments especials de temes populars catalans i japonesos.

Hotel Cuques és una coproducció de l’AC Granollers i la FiM Vila-seca.

Espectacle recomanat de 4 a 7 anys.

Estrena nou espectacle

Tipus:

Concert familiar teatralitzat

Procedència:

Granollers i Argentona

Components:

Direcció escènica: Pep Farrés
Direcció musical arranjaments i composicions: Gabriel Amargant / December Quintet
Intèrprets: December Quintet – Gabriel Amargant, saxo tenor, clarinet i veu / Nil Villà, saxo alt i veu / Roc Sala, piano i veu / Bernat Guardia, contrabaix / Joan Vidal, bateria, percussió i veu.
Poemes: Núria Martínez-Vernis
Actors (veus en off): Marta Hernández, Tatiana Duyó, Pep Farrés, Xavier Amatller “Notxa”
Assessorament pedagògic: Toni Santiago
Disseny de llums: Pep Farrés i Quim Pla
Escenografia: Pep Farrés i Martí Doy
Producció: Serveis per a l’Activitat Cultural del Vallès Oriental (SAC) Coproducció: Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca

Representant:

AC Granollers

Violeta Amargant Marzo
vamargant@acgranollers.cat
+34 646379988

Web

Segueix a December Quintet