Dani López Quartet és un projecte que navega entre diversos mons musicals com el jazz, la música electrònica, la música contemporània i la música de cambra. Les cançons sorgeixen de la mirada atenta del compositor envers el món i la vida quotidiana, de la qual extreu el material que transforma en la seva música. Per a aquesta aventura, Dani López s’ha acompanyat de Alejandro Esperanza al piano i sintetitzador, Vic Moliner al contrabaix i sintetitzador de baixos i Andreu Moreno a la bateria i SPD.

Dani López Quartet participa del programa d’acompanyament artístic 2020-2021  La Marfà. Centre de Creació Musical, antena de talent de la FiM.

Daniel López Pradas va cursar el Grau Superior de Música al Conservatori del Liceu, antena de talent de la FiM, i va obtenir el Premi Extraordinari de Composició del curs 2017-2018.SHOWCASE per a professionals acreditats

 

Estrena absoluta del nou disc

Procedència:

Olot

Components:

Dani López (saxos, flauta, piano, sintetitzador i veu) Alejandro Esperanza (piano i sintetitzador), Vic Moliner (contrabaix i sintetitzador de baixos),  Andreu Moreno (bateria i SPD) i Jonbi Belategi (tècnic de so)

Representant:

Keta Capdevila Werning
info@danilopezpradas.com
+34 699 770 222

Web

 

Últim disc

El que fan les coses quan no les mires

MICROSCOPI
2021

Segueix a Dani López Quartet