Música Emergent

Música Familiar

Taula de debat sobre programació musical

Experiències, inquietuds, recursos i dificultats a l’hora d’acollir estils, formats i propostes musicals amb menor capacitat de convocatòria.

Taula de debat sobre la tasca de la programació musical, a partir dels següents aspectes: coneixement de l’estat de l’escena, desenvolupament de criteri artístic, estratègies participatives de programació, recursos de suport a les programacions…

Amb la participació de:

  • Jordi Serrat (tècnic de música, Ajuntament d’Olot)
  • Nando Cruz (periodista)
  • Joan-Anton Martínez (cap de l’Àrea de Difusió i Cooperació Artística. Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya)
  • Conduït per Helena Martín (periodista)

Aquesta activitat forma part de la Jornada per a Programadors i Programadores, un programa de formació i debat sobre la tasca de programació musical i el desenvolupament de públics de la música en l’àmbit de les programacions estables a nivell local. L’objectiu de la jornada és incentivar i facilitar la programació d’estils, formats i propostes musicals amb menor capacitat de convocatòria, per tal d’eixamplar la diversitat, la qualitat i el risc de les programacions musicals a nivell local.

COORGANITZAT PER

 

 

FiM Vila-seca

 

 

 

AMB LA COL·LABORACIÓ DE