Música Emergent

Jornada Catalan Arts: Reunions de matchmaking

Reunions ràpides entre professionals emergents i estudiants de gestió, d’una banda, i grups/artistes emergents que busquen manager.

Reunions ràpides entre professionals emergents i estudiants de gestió, d’una banda, i grups/artistes emergents que busquen manager, amb l’objectiu de promoure l’intercanvi entre els futurs agents del sector i establir aliances.

Aquesta activitat forma part de la Jornada Catalan Arts per a Professionals Emergents, un programa específic adreçat especialment a mànagers, bookers i estudiants de gestió musical. Amb l’objectiu de promoure vocacions professionals, la proposta ofereix un acompanyament a les persones que s’han iniciat recentment o es volen iniciar en el sector.

Podeu consultar el programa complet de la jornada aquí.

ACTIVITAT AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Per participar-hi com a professional emergent cal inscripció prèvia a través del mateix formulari d’acreditació professional a la FiM.

Per participar-hi com a artista emergent s’obrirà una convocatòria d’inscripcions més endavant. Tindran prioritat els grups i artistes sense mànager que hagin participat a la convocatòria artística de la FiM 2023.

Activitat coorganitzada per

Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) – Catalan Arts

FiM Vila-seca