Música Emergent

Jornada Catalan Arts per a Professionals Emergents: Introducció i acompanyament

Introducció general i reunions individualitzades entre cada mentor o mentora i la professional o estudiants a qui acompanya.

En aquesta sessió es presentarà la Jornada Catalan Arts per a Professionals Emergents i el programa d’activitats que la conforma. Les estudiants o professionals emergents que hi participen tindran tot seguit una reunió introductòria amb el seu mentor o mentora, on es tractaran qüestions bàsiques com:

  • Què és una fira, com funciona, quines activitats es fan, com un professional es prepara una fira…
  • Com s’estructura i funciona el sector professional de la música a Catalunya, quins agents intervenen
  • Quina és la trajectòria i experiència professional del mentor o mentora, com es va iniciar en l’ofici, quins encerts o errors creu que ha tingut…
  • Quin itinerari o programa d’activitats o reunions té previst el mentor o mentora per a la FiM

Aquesta activitat forma part de la Jornada Catalan Arts per a Professionals Emergents, un programa específic adreçat especialment a mànagers, bookers i estudiants de gestió musical. Amb l’objectiu de promoure vocacions professionals, la proposta ofereix un acompanyament a les persones que s’han iniciat recentment o es volen iniciar en el sector.

Podeu consultar el programa complet de la jornada aquí.

ACTIVITAT AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Per participar-hi com a professional emergent o com a mentor/a cal inscripció prèvia a través del mateix formulari d’acreditació professional a la FiM.

Activitat coorganitzada per

Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) – Catalan Arts

FiM Vila-seca