Música Emergent

Música Familiar

Acompanyament artístic i talent agents

Taula rodona sobre les experiències i les claus per desenvolupar el rol d’acompanyament artístic i professional al talent emergent

Per al talent creatiu i emergent és clau tenir professionals de confiança al costat que els ajudin en la definició de la proposta artística, la conciliació entre creativitat i mercat, la presa de decisions professionals, els plans de futur i el desenvolupament de la seva carrera, entre d’altres. La figura del talent agent, diferenciada sovint del booking agent en altres països, és clau en aquesta tasca. En aquesta taula coneixerem experiències i debatrem les claus per desenvolupar aquest rol avui a Catalunya en l’àmbit de la música.

Amb la participació de professionals amb dedicació a  l’assessorament artístic a nivell nacional i internacional:

  • Julio Quintas. Assessor artístic i mànager internacional independent amb una llarga  trajectòria. Agent personal que ha treballat i acompanyat el desenvolupament de carreres d’artistes com Esperanza Spalding, Marco Mezquida, Ester Radas Andrea Motis entre molts d’altres. Formador en projectes com Cabal Musical o La Marfà, entre d’altres.
  • Daphne Malherbe. Assessora artística i oficina tècnica d’artistes i companyies, especialment en l’àmbit del circ i les arts escèniques. Ha acompanyat noms com Lluc Castells, Mumusic Circus, Sol Picó o Los Galindos, entre d’altres. Prèviament ha fet producció executiva amb diferents companyies, bandes i festivals musicals francesos.
  • Miguel Zamarripa. Professional de la indústria musical: músic i productor especialitzat en directe, organitzador i membre de l’equip de programació i producció de diferents festivals de l’escena nacional internacional (Bioritme, Esperanzah! World Music Festival, DGTL, Saute Mouton, etc), desenvolupa una carrera que es mou entre Barcelona, França i Holanda principalment. Paral·lelament  és creador del programa Music Mentoring BCN, una iniciativa per acompanyar i professionalitzar joves artistes emergents de casa nostra. Actualment és també el coordinador del Festival Brot: El Festival de Música Jove de Barcelona.
  • Conduït per Montse Virgili, periodista (Catalunya Ràdio).

Enllaç de connexió Zoom: https://us02web.zoom.us/j/89662676704